Videot

Oscar 2023 ehdokkaat + mietteet

* Se että kun unohdin et " Moonlight " oli A24 leffa, unohdin ihan tyystin.

Mutta tarkoitan tällä kertaa isoa voittoa sillä et " Everything Everywhere All At Once " saisi suurimman osan illan pysteistä.

EloNurkka

Harrastan elokuvia 24/7 eli luen elokuva-uutisia maailmalta ( luotettavia tietenkin ) ja katselen elokuvia päivittäin ja luen paljon kirjoja, elämänkertoja enimmäkseen ja joskus pelaan pleikkarilla pelejä. Kanavani kohdalla siis arvostelen kaikkea elokuvista joskus ihan sarjoihin ja teen Top 10 listoja ja joskus per kuukausi tai enemmän teen " Miksi Juuri Hän " nimistä osiota, missä kerron mietteitä suosikki näyttelijästäni ja käyn tämän uraa elokuvista.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button