Podcastit

Black Adam (2022) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa arvostelussa DC:n sarjakuviin perustuva elokuva Black Adam. Tämä Dwayne Johnsonin elokuva on ollut työn alla jo 15 vuotta, joten elokuvan luulisi olevan aivan huippulaatua, mutta onko näin?
Olen iso Dwayne Johnson fani ja hänen leffansa kiinnostavat aina. Pidän myös paljon DC:n sarjakuvista, leffoista ja sarjoista, joten tottahan toki tämä leffa kiinnosti.
Olin kuitenkin epäileväinen tämän suhteen, koska DC:n leffat ovat olleet viime aikoina hieman vaihtelevia laadultaan, jonka lisäksi elokuva ei saanut mitään järin hyvää vastaanottoa. Ja sen takia katselin sen vasta kun se tuli HBO Maxiin.
No miten elokuva sitten toimi? Vai toimiko se? Oliko siinä yllätyksiä? Vai oliko se mitäänsanomatonta kuraa? Ja miten näyttelijät suoriutuivat rooleista? Näihin koitan vastailla arvostelussani.
Mutta mitä mieltä sinä olit leffasta ja näistä yllämainituista asioista?

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button