Podcastit

Marvel Podcast Suomi #23 Marvel vuosi 2022

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen oma Kevin Feige Ossi Kuvakarju ja Leffahullu ”James Gunn” Nikke päättivät kerrata Marvel vuoden 2022 ja mukaan he ottivat Esko ”Ironman” Felinin, joka myös tunnetaan Popcorn With Esko podcastistä.

Yhdessä tämä kolmikko kävi siis läpi tämän vuoden Marvel leffat, sarja ja spesiaalit mitä Marvel Studios teki, sekä unohtamatta Sonyn Morbailu leffaa.

Toki jaksossa oli myös uutisia, huhuja ja Marvel kuulumisia, sekä ehkä hieman yllättäen normaalia enemmän puhetta DC Studios. Ja otettiinpa myös pieni kurkistus Marvel vuoteen 2023 ja mitä se pitää sisällään, sekä kerrottiin omia odotuksia.

Mitä mieltä te olitte Marvel vuodesta 2022? Entä mitä odotatte Marvel vuodelta 2023?

Tähän päättyy Marvel Podcast Suomen ensimmäinen kausi, mutta palaamme yhtä varmasti taas alkuvuodesta, kuin Sony laittaa Morbiusta uudelleen teatteriin.

Hyvää joulua ja kiitos kaikille ensimmäisestä MPS vuodesta ja hyvää ja rauhallista uutta vuotta ja olkoon se Marvel täyteinen.

Excelsior!

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button