Podcastit

Jack Ryan 3. kausi (2022) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Näin ennakkoon Amazon Prime Videon John Krasinskin tähdittämän Jack Ryan sarjan uusimman kauden ja pitihän siitä sitten arvostelua heti tehdä.
Jack Ryan on itselle tuttu hahmo jo nuoruudesta lähtien, jolloin näin ne Harrison Fordin tähdittämät leffat ja Punaisen lokakuun metsästyksen. Kun tämä sarja alkoi Amazonilla, odotin mielenkiinnolla minkälainen Ryan sovitus on tällä kertaa tulossa, varsinkin kuin pari viimeistä leffaa ei kauhean toimivia ollut.
Sarja on ollut varsin toimiva ja ehkä parasta Ryaniä ikinä, joten odotin innolla myös tätä kolmatta kautta, varsinkin kun edellisestä kaudesta on kulunut jo se kolme vuotta.
Mutta vieläkö tämä sarja toimii ja mitä olin mieltä? No se selviää arvostelussa.
Oletko katsonut tätä sarjaa? Mitä mieltä? Odotatko uutta kautta? Onko Jack Ryanin muut seikkailut tuttuja? Kuka on mielestäsi paras Jack Ryanina?

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button