Podcastit

Marvel Podcast Suomi #22 The Guardians of The Galaxy: Holiday Special

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen isännät Ossi ”Pekoni” Kuvakarju ja Leffahullu ”Raketti” Nikke ovat jo jouluisissa tunnelmissa katsottuaan Galaksin Vartijoiden jouluspesiaalin.

Eli käsittelyssä juuri Disney+ tullut The Guardians of The Galaxy Holiday Special. Tuttuun tapaan käymme läpi ensin ilman spoilereita ja sitten kunnolla spoilereiden kanssa.

Ja onhan tuttuun tapaan Marvel uutisia, huhuja ja kuulumisia.

Joko olet nähnyt tämän? Mitä mieltä? Tuliko tästä uusi joka jouluinen traditio? Mitkä ovat sinun suosikki joululeffat?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button