Videot

Hanoi Rocks The Guardians of the Galaxy Holiday Special jaksossa!

Maassa koittaa pian joulu, ja Galaksin Vartijat Drax ja Mantis päättävät järjestää joulujuhlat piristäkseen Peter Quilliä, joka on yhä alla päin Gamoran menettämisestä, sekä etsiä Maasta täydellisen lahjan hänelle.

Tässä PWEn jouluspesiaalissa käyn läpi Disney+ suoratoistopalveluun 25. päivä marraskuuta ilmestyvää 44 minuuttista Guardians of the Galaxy Holiday Special jouluspesiaalia. Superkivana yllärinä Hanoi Rocksia soitetaan myös spesiaalissa!

Erikoispätkä on James Gunnin käsikirjoittama ja ohjaama ja mukana on jopa suomalaista Hanoi Rocksia! Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Bradley Cooper ja Vin Diesel palaavat elokuvista tuttuihin rooleihinsa. Spesiaalissa näyttelevät myös Maria Bakalova ja Kevin Bacon.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaaja Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button