Podcastit

Geekkicast | Jakso 61 | Baby Driver

Käsittelimme viime vuonna Edgar Wrightin elokuvaa nimeltään Scott Pilgrim vs. the World. Tällä kertaa puhuimme herran eräästä toisesta leffasta, joka on myös hänen isoin hittinsä: Baby Driver. Elokuvassa on selkeästi näkyvissä ohjaajan tyyli kuten myös vaikutteet menneiden vuosikymmenien kaahailurainoista, joista etenkin 70-luvun teosten henki on vahvasti mukana. Musiikin ja toiminnan sointuminen toistensa kanssa on isossa osassa, mikä kantaa leffaa hyvin pitkälle. Tarina ja hahmot ovat kieltämättä hyvin yksinkertaisia, mikä toisaalta tuo audiovisuaalista antia enemmän etualalle. Kyseessä on kaiken kaikkiaan oikein viihdyttävä pätkä, jonka parissa todennäköisesti viihtyy, vaikka leffa ei iskisi kaikilta osa-alueiltaan.

Baby Driverin juonitiivistelmä: 17:29

Juonitiivistelmän lähde

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt3890160/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Baby Driverin saatavuus

JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/baby-driver
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8zbXciO3w1Q

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button