Podcastit

#20: She-Hulk: Attorney at Law -arvostelu (koko sarja)

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Hulkit eli LeffaHulk Nikke ja Ossi PunakarjuHulk arvostelevat She-Hulk Attorney at Law sarjan kokonaisuudessaan.

Koska teimme aiemmin spoilerivapaan ensifiilikset arvostelun, on nyt vuorossa spoilereita täynnä oleva arvostelu. Eli jos et vielä ole katsonut sarjaa kokonaisuudessaan niin kipin kapin katsomaan ja sitten meidän mietteet perään.

Tuttuun tapaan mukana myös Marvel maailman uutiset, huhut ja kuulumiset.

Oletko katsonut ja mitä mieltä She-Hulk sarjasta? Entä hahmoista? Tai cameoista? Tai kokonaisuudesta?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button