Podcastit

The Sound of 007 (2022) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Amazon Prime Videoon on tullut uusi Bond aiheinen dokumentti, mikä kertoo nimensä mukaan Bond leffojen äänistä ja musiikista. Samalla tällä juhlistetaan Bond elokuvien 60 vuotis juhlavuotta.
Suurena Bond leffojen fanina tämä tietenkin kiinnosti, varsinkin kun Bond musiikit on ikoonisia. Joten tottakai sen heti katosin ja nyt kerron siitä mielipiteeni.
Dokkarissa nähdään niin uusia kuin vanhoja haastattelu pätkiä. Mukana on niin Bondin tunnusbiisien säveltäjiä, laulajia, Bond näyttelijöitä, ohjaajia, tuottajia kuin muitakin elokuva alan ikoneita.
Bond lauluista ja musiikista kertoo mm. Hans Zimmer, Billie Eilish, Tina Turner, Duran Duran, Shirley Bassey, Garbage, Adele, John Barry, sekä Bond tuottaja Barbara Broccoli ja itse James Bond Daniel Craig. Sekä nähdään vanhoja haastattelu pätkiä, laulujen ja musiikkien tekijöiltä, joita on joskus haastateltu viimeisen 60 vuoden aikana ja joita ei nyt päästy haastattelemaan syystä tai toisesta.
Kiinnostaako tämä? Oletko nähnyt tämän? Mitä mieltä? Oletko Bond fani? Mikä on ikonisin Bond biisi?

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button