Videot

Haastattelussa: JESSICA GAO — SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW -pääkäsikirjoittaja — Marvel Podcast Suomi

Tällä kertaa olikin Ossi Kuvakarjun vuoro tarttua tilaisuuteen haastatella Marvel-persoonaa. Pääsimme haastattelemaan hulvattoman SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW -sarjan mahtavaa pääkäsikirjoittajaa JESSICA GAOA.

Valitettavasti Disney soi meille vain hetken Gaon kanssa, mutta lyhyessä juttutuokiossa ehdittiin käydä läpi kiitettävästi asiaa. Aiheena on minkä takia juuri tämä oli oikea tapa aloittaa Jennifer Waltersin matka MCU:ssa, miten tasapainoilu cameoiden ja Jenin matkan välillä sujui, sekä miten Gao tiimeineen onnistui ennustamaan sarjan kokeman seksistisen hyökkäyksen.

Katso haastattelu videolta ja kerro sitten omat mietteesi sarjasta. Muista myös ottaa Marvel Podcast Suomen YouTube- ja some-kanavat haltuun, niin saat jatkossa paljon lisää Marvel-aiheista herkkua silmillesi.

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button