Podcastit

Geekkicast | Jakso 59 | Werewolf by Night

Tällä kertaa keskustelimme suhkot erikoisesta tapauksesta: Marvelin Disney+-spesiaalista, joka on vähän kuin rakkauskirje 30-40-luvun Universalin kauhuleffoille. Tämä spesiaali on todella raikas tuulahdus MCU:hun, joka on aika kaavoihin kangistunut. Koska olemme kaivanneet jotain persoonallisempaa Marvelin universumiin, Werewolf sai meiltä aika paljon kehuja.

Werewolf by Nightin juonitiivistelmä: 11:17

Werewolf by Nightin saatavuus

Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/movies/werewolf-by-night/J1sCDfT3MaDl

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Werewolf_by_Night_(televisiospesiaali)&oldid=20855286

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button