Videot

Kauhukuu video 2 – Come Play arvio/mietteet

Moi,

Kauhukuu jatkuu ja tässä toinen video teeman mukaisesti. Netflixistä löytyi elokuva jonka aikoinaan melkein kävin leffassa kattomassa, Come Play. Yllätyin positiivisesti. (Partakin on miten sattuu kun tän piti olla harjoitusotto, mutta menikin sen verran näppärästi, niin jäi käyttöön 😀 .)

#arvostelut #kauhukuu #leffaholistijii

-10 % Ugly Cookien COOKIE-tilauksesta koodilla "LEFFAMEDIA" osoitteessa https://ugly.fi . Hyviä COOKIEITA!

Tsekkaa myös https://leffamedia.fi josta löydät elokuvista kiinnostuneita sisällöntuottajia. On mm. arviovideoita, kirjoituksia, podcasteja. Tervetuloa tutustumaan! Leffamedialla on myös Discord, linkin löydät nettisivujen kautta.

En omista videolla mahdollisesti esitettyjä elokuvaan/sarjaan liittyviä kuvia tai videomateriaalia. (Amblin Partners The Picture Company Reliance Entertainment, Focus Features)

|Tällä gearilla teen videot:
| Logitech Brio Stream edition 4K webkamera / Samsung Galaxy A6 / OnePlus Nord 2
| Shure MV7X / BY-M1 V1 BOYA Lavalier mikrofoni
|Audient evo 4 äänikortti/etuaste
| OBS Studio
| Elgato Stream Deck Mini, Elgato Ring Light, Elgato Green Screen
| Editoitu Adobe Premiere Elements 2020
| Kuvamuokkaus Adobe Premiere Elements 2020/Paint

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button