Podcastit

Catherine Called Birdy (2022) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa arvostelussa Amazon Prime Videon Catherine Called Birdy leffa. Kiitos Amazonin näin tämän nyt perjantaina ensi-iltaan tukevan elokuvan ennakkoon.
Leffasta en ennestään tiennyt mitään, muuta kuin että pääosassa on Game of Thonesissa monia ihastuttanut nuori Bella Ramsey.
Elokuva sijoittuu Englannin keskiaikaan ja nuori 14- vuotias Catherine, lempinimeltään Birdy on aikuisuuden kynnyksellä ja isä koittaa saada hänet hyviin naimisiin. Birdy vaan on erimieltä ja koittaa estää nämä naimakaupat keinolla millä hyvänsä.
Kyseessä on lämminhenkinen nuoriso elokuva, jossa on tuttuja asioita tämän tyyppisistä elokuvista, mutta twisti on se että tapahtumat sijoittuvat keskiaikaan. Ja se tuo mukanaan sen aikakauden eri haasteet.
Leffa on täynnä tuttuja britti näyttelijöitä Bella Ramseyn lisäksi mm. Billie Piper (Doctor Who), Andrew Scott (Sherlock), Paul Kaye (Game of Thrones), Dean-Charles Chapman (Game of Thrones), David Bradley (Game of Thrones ja Potter leffat). Ja elokuvan on ohjannut Lena Dunham, joka myös on tehnyt käsikirjoituksen, Karen Cushmanin kirjaan pohjautuen.
Kiinnostaako tällainen elokuva? Jos olet jo nähnyt, mitä mieltä?

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button