Podcastit

Geekkicast | Jakso 58 | The Ninth Gate

Olemme palanneet tauolta! Tällä kertaa käsittelimme ysärin elokuvaa nimeltään The Ninth Gate. Kyseessä on Johnny Deppin tähdittämä leffa, jossa kirjat ja Saatana ova vahvasti läsnä. Elokuvan ohjaaja Roman Polanski on kyseenalainen tyyppi, mutta teos itsessään on oikein mainio mysteerielokuva, joka sisältää yllättävän onnistuneen sekoituksen trilleriä, kauhua ja jopa pientä keventävää huumoria. Ehdoton suositus niille, joita kiinnostavat Polanskin teokset tai sitten niille, jotka haluavat nähdä normaalia maltillisemman roolisuorituksen Deppiltä. Vaikka tämä ei ole ehkä lajityypin parhaimmistoa, kyseessä on kuitenkin sen verran toimiva mysteerielokuva, että suosittelemme tätä myös ylipäätään kyseisten leffojen faneille.

The Ninth Gaten juonitiivistelmä: 6:38

The Ninth Gaten saatavuus

JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/yhdeksas-portti
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fNuT6wTzOSQ

Juonitiivistelmän lähde

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0142688/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button