Podcastit

#18: D23 spesiaali: Marvel Studios valotti jälleen tulevaisuutta

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Viime viikolla Disneyn D23 Expossa oli Marvel Studion paneeli, jossa Kevin Feige kertoi jälkeen mitä tuleman pitää. Tietenkin Marvel Podcast Suomen omat Kevin Feiget eli Ossi Kuvakarju ja Leffahullu Nikke katselivat silmät kovina, mitä kaikkea on tulossa ja nyt se kerrotaan myös teille.

D23 Expossa kerrotiin mm. vihdoin koska Halloween Special Werewolf By Night on tulossa ja nähtiin siitä ensimmäinen traileri (johon myös MPS reagoi tässä jakossa), saatiin myös Secret Invasion sarjan traileri (ja siihenkin reagoidaan). Kerrotiin myös ketkä kuuluvat Thunderbolts ryhmään tulevassa Thunderbolts leffassa tai kuka tuttu hahmo palaa MCU maailmaan 14 vuoden tauon jälkeen.

Kaikkea tätä ja paljon muuta siis luvassa tällä kertaa ja onpa mukana myös uutisia ja huhuja mitä kuultiin ennen D23 Expoa.

Mitä mieltä olit D23 Exposta? Entä mitä fiiliksiä trailerit herättivät? Mikä projekteista kiinnostaa eniten? Mikä pitäisi olla seuraava Marvel spesiaalin aihe?

Mukana myös kilpailu!!!

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button