Podcastit

Marvel Podcast Suomi #17 Ghost Rider (2007) -arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Ossi ”Aaveajaja” Kuvakarju ja Leffahullu ”Mefisto” Nikke tekivät sopimuksen, että katsovat Nicolas Cagen tähdittämän Marvel leffan Ghost Rider.

Ossi ei ollut aiemmin tätä mestarillista elokuvaa nähnyt, joten kuulemme melko tuoreeltaan hänen mietteensä siitä. Kun taas Leffahullu oli nähnyt leffan jo useitakin kertoja (ehkä liian monta).

Ja koska leffa on tullut vuonna 2007 niin uskalsimme kertoa arvostelussa spoilereita.

Oletko nähnyt tämän leffan? Mitä mieltä? Kumpi on parempi tämä vai jatko-osa? Tai entä tämä vai saman ohjaajan Daredevil leffa? Toimiiko Nikke Häkki roolissaan?

Tuttuun tapaan mukana uutisia,huhuja ja Marvel kuulumisia, mitä lopulta olikin enemmän kuin alussa muistimmekaan.

Kertokaa myös kommentteihin haluatteko lisää tällaisista jo hieman vanhemmista Marvel leffoista jutustelua? Ja mistä leffasta/leffoista haluaisitte kuulla meidän mietteet?

Muistakaa myös käydä katsomassa meidän Marvel Podcast Suomi YouTube kanavalla katsomassa meidän bonus jakso, missä puhumme sarjakuvista. Tarkemmin sanottuna Egmont julkaisi uudelleen Salatut Sodat kirjan kovakantisen ja Suomeksi. Kunnon Marvel hulluina päätimme tietenkin että välillä pitää puhua myös Marvelin sarjakuvista ja mikä onkaan parempi aihe, kuin Salatut sodat?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button