Podcastit

Marvel Podcast Suomi #16 She-Hulk: Attorney at Law ensifiilikset

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Kun Leffahullu suuttuu lailla Hulkin ja vihreäksi muuttuu, rientää Sorcerer Supreme Kuvakarju paikalle ja istuttaa TV:n ääreen katsastamaan uutta Marvel sarjaa ja syömään Uglyn herkullisia tuotteita.

Eli tällä kertaa Marvel Podcast Suomi isännät käsittelevät uutta huomenna alkavaa Disney+ Marvel sarjaa She-Hulk: Attorney at Law.

Näimme ennakkoon neljä ensimmäistä jaksoa ja kerromme mietteemme niistä ilman spoilereita tottakai.

Tuttuun tapaan mukana tottakai uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset.

Odotatko innolla tätä sarjaa? Jos olet jo nähnyt jakson tai useamman niin mitä mieltä? Tiedätkö entuudestaan hahmoa She-Hulk?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button