Podcastit

Jakso 45 – Arthur Christmas

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • Artturi Joulu – joulupukin poika

  • 2011, 1t 37min, animaatio/seikkailu/joulu

  • Ohjaus: Sarah Smith & Barry Cook

  • Käsikirjoitus: Peter Baynham & Sarah Smith

  • Pääosissa: James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Bill Nighy, Imelda Staunton, Ashley Jensen, Ramona Marquez & Marc Wootton

  • Katsottavissa: Netflix

  • Kategoria: Suositus Sannilta & joululeffa joulun kunniaksi!

Artturi Joulu – joulupukin poika (alkuperäiseltä nimeltään Arthur Christmas) on vauhdikas ja jopa aliarvostettu jouluelokuva, jossa on lähdetty rohkeasti muuttamaan perinteistä joulupukki-narratiivia.

Joulupukki Malcolmilla (Jim Broadbent) ja joulumuori Margaretilla (Imelda Staunton) on kaksi poikaa: vanhempi poika, jykeväleukainen, osaava ja hieman omahyväinen Steve (”tohtori House” Hugh Laurie) ja nuorempi, hintelä, sähläävä sekä ystävällinen Arthur (kaikkien top3-suosikki skotti James McAvoy). Joulupukki on suorittamassa jo 70. tehtäväänsä ja manttelinperijä Steve on hyvin valmistautunut ottamaan hommat haltuun. Kaikki ei tietenkään meni jouluisen käsikirjoituksen mukaan.

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button