Blogit

Unofficial Galaxies -kesänäyttely

Kävin tutustumassa Tampere-talon Unofficial Galaxies -kesänäyttelyyn, jossa on heinäkuun ajan esillä yksi maailman suurimmista yksityisistä Tähtien sota -kokoelmista. Näytteillä on keräilyesineitä, rekvisiittaa, pukuja ja lelufiguureja.

Tampere-talon Unofficial Galxies -näyttelyssä pääsee tutustumaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin.

Kokoelman ehkä näyttävin esine on luonnollisen kokoinen aavikkokiituri, joka on ostettu alkuperäistrilogian kotina toimineelta Lontoon Elstree-studiolta. Myös erilaiset avaruusaseet, puvut ja haarniskat ovat näkemisen arvoisia.

Näyttelyn yksi vetonaula on luonnollisen kokoinen aavikkokiituri.

Näyttely on rakennettu Tampere-talon ensimmäiseen kerrokseen ja siinä kuljetaan kohtauksesta toiseen Kuolemantähdellä, Ewok-kylässä ja avaruusgangsteri Jabban palatsissa.

Unofficial Galaxies -näyttely on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, jos Tähtien sota kiinnostaa. Kuten näyttelyn nimestäkin käy ilmi, sillä ei ole yhteyttä viralliseen Star Wars -brändiin tai tekijänoikeudet omistaviin yrityksiin, vaan kyse on yksityisomistuksessa olevan kokoelman esittelystä.

Star Wars -käsikirjoitus vuodelta 1977

Unofficial Galaxies -näyttely
Tampere-talo
1.-31.7.2022

Lue lisää

The post Unofficial Galaxies -kesänäyttely first appeared on Eilen elokuvissa.

Eilen elokuvissa

Eilen elokuvissa on vuodesta 2005 saakka toiminut blogi, jossa kirjoitan viimeksi näkemistäni elokuvista. Olen rehellinen elokuvanharrastaja, jolle kirjoittaminen avaa uuden oven seitsemänteen taiteeseen. - Henrik

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button