Videot

Kuvakarju-arvostelu: Obi-Wan Kenobi jakso 1×03 (SISÄLTÄÄ SPOILEREITA)

Jälleen on uuden Star Wars -sarjan aika! Tällä kertaa ikoninen Obi-Wan Kenobi saa omansa. Jo ensimmäisessä Tähtien sota -elokuvassa mukana olleen hahmon rooliin palaa esiosista tuttu Ewan McGregor. Sarjan ensimmäisen kauden on ohjannut kokonaisuudessaan Deborah Chow. Toisen jakson kirjoituksesta vastasivat Joby Harold & Hannah Friedland, Hossein Amini ja Stuart Beattie.

Kuvakarju myös tumblrissa, instagramissa ja twitterissä nimellä okuvakarju.
Facebookissa Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button