Videot

PWE Leffa-arvostelussa Top Gun: Maverick

Kuinka monta tähteä antaa Popcorn with Esko uusimmalle Top Gun: Maverick toiminta/draama elokuvalle? Yli kolmen vuosikymmenen jälkeen tätä ensi-iltaa odotettu, tarkkaan ottaen 36 vuotta kun viimeksi Top Gun saapui elokuvateattereihin vuonna 1986 ja Tom Cruise lensi suoraan supertähteyteen. Tsekkaa jakso ja katso muut tähtiarviot myös osoitteesta www.leffamedia.fi

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button