Videot

Kuvakarju-arvostelu: Top Gun — lentäjistä parhaat (Top Gun, 1986)

Arvostelussa rakastettu 80-luvun klassikko ennen uuden jatko-osan tuloa. Tony Scott ohjaajana, Jim Cash ja John Epps Jr. kirjoittajina. Tähtinä Tom Cruise, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Val Kilmer, Michael Ironside ja Tom Skerritt.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä.
Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button