Podcastit

Rahapaja (Netflix, 2018-2022)

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Rahapaja (La Casa del Papel) on lähes täydellinen rikosjännäri. Se kertoo kahdeksan rikollisen porukasta, joka murtautuu Madridissa sijaitsevaan jättimäiseen valtion rahapainoon tarkoituksenaan toteuttaa historian suurin ryöstö.
Viisiosainen (kautinen) sarja on yksi Netflixin historian suurimmista hiteistä ja pitkään katsotuin ei-englanninkielinen sarja. Parhaimmillaan Rahapaja oli neljännen tuotantokautensa julkaisun aikaan maailman suosituin tv-sarja ja se päihitti hetkellisesti siis jopa samaan aikaan käynnissä olleen ikisuosikin The Walking Deadin. Sarja teki näyttelijöistään tähtiä myös Espanjan ulkopuolella.

Mutta mitä muuta kuin valtavasti rahaa Rahapaja pitää sisällään? Siitä kommunikoivat monellakin kielellä Sami “Hämeenkyrö” Kangasperko ja Ossi “Ivalo” Rajala.

Batroom

Batroom on tv-sarjojen podcast. Emme jaa tähtiä emmekä kliseitä. Uusi jakso noin joka toinen perjantai. Kuunneltavissa kaikilla yleisimmillä podcast-alustoilla. Hostina nuoruutensa menettäneet sarjanörtit Sami Kangasperko & Ossi Rajala.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button