Podcastit

Marvel Podcast Suomi #9: MOON KNIGHT -sarjan arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke palaavat Kuuritarin, eli Moon Knightin, maailmaan. Arvostelussa on tällä kertaa koko sarja, ensin lyhyesti ilman spoilereita ja sitten niillä kaikilla. Jaksossa mukana totta kai myös Marvel-uutisia ja legendaariset Marvel-kuulumiset.

Moon Knight -sarja on Marvel Studiosin kuudes MCU-sarja. Kevin Feige -tuotannon pääkäsikirjoittajana toimi Jeremy Slater ja ohjaustiimiä johti Mohamed Diab. Sarjaa tähdittävät Oscar Isaac, May Calamawy ja Ethan Hawke. Moon Knight -hahmon ja Marc Spectorin loivat Doug Moench ja Don Perlin.

Mitä mieltä sinä olit Disney+:n Moon Knight -sarjasta? Kuka on suosikkisi Marcin persoonista? Entä kuka egyptiläisen mytologian jumalista vei sydämesi punnittavaksi? Kummalla on makeempi puku, Marcilla vai Stevenillä? Oletko sinä ihastunut Laylaan?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button