Podcastit

Geekkicast | Jakso 48 | Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Dr. Strangen jatko-osa on vihdoin täällä. Elokuva vaikutti alustavasti potentiaaliselta ja tuntuu siltä, että se tarjosi varovaisten odotusten mukaista sisältöä ja vähän enemmän. Tulevaisuutta pohjustettiin ja selkeytettiin isolla skaalalla, minkä lisäksi elokuvaan tuotiin vahvasti mukaan ohjaajansa näköistä ilmettä. Mielenkiintoisia kohokohtia riitti, ja elokuvasta löytyi jopa yllätyksiä. Draaman ja tarinan kanssa oli ongelmia, mutta koska moni muu elementti nosti elokuvaa korkeammalle tasolle, tästä muodostui yksi viihdyttävimmistä MCU-elokuvista, joka on nähty Endgamen jälkeen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin juonitiivistelmä: 16:44

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Doctor_Strange_in_the_Multiverse_of_Madness&direction=prev&oldid=20478434

Jarmon arvosana: 4/5

Severin arvosana: 3,5/5

Geekkicastin arvosana: 4/5

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button