Videot

Kuvakarju-arvostelu: Tähtien sota (Star Wars, 1977)

Myöhemmin myös nimellä Tähtien Sota – Episodi IV: Uusi toivo (Star Wars – Episode IV: A New Hope) julkaistu avaruusooppera räjäytti maailman tullessaan ulos vuonna 1977. Elokuvan kirjoitti ja ohjasi George Lucas epäonnistuttuaan Flash Gordon -hahmon elokuvaoikeuksien ostossa. Elokuvaa tähdittävät Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness, David Prowse, James Earl Jones, Anthony Daniels, Kenny Baker ja Peter Mayhew.

Kuvakarju myös instassa ja twitterissä nimellä okuvakarju. Facebookissa myös ryhmä Kuvakarjun kuvakaverit.
Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button