Podcastit

Marvel Podcast Suomi #7: Doctor Strange (2016) -arvostelu mukana Mikä homma? -podcastin Allu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Mikä homma? -podcast Leffamediassa: https://www.leffamedia.fi/author/mikahomma/

Tällä kertaa Ossi Kuvakarju ja Leffahullu-Nikke taklaavat vuoden 2016 Doctor Strange -elokuvan valmistautuakseen tulevaan Doctor Strange in the Multiverse of Madness -leffaan. Koska kyseessä on melkoinen urakka, päätyi Mikä homma? -podcastin Allu auttamaan leffan arvioinnissa. Samalla käydään totta kai läpi myös uusimmat Marvel-maailman uutiset ja puhutaan vähän mitä Marvel-juttuja ollaan viime aikoina nautitttu.  

Mikä uutinen sinulle jäi parhaiten mieleen? Odotatko innolla uutta Doctor Strangea? Ja mitä mietteitä sinulla on ensimmäisestä MCU:n Doctor Strange -elokuvasta? Onko Benedict Cumberbatch oikea mies Strangen rooliin vai kaipaatko universumia jossa Joaquin Phoenix sai roolin?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button