Videot

Kuvakarju-arvostelu: Moon Knight jakso 1×03 (sisältää SPOILEREITA)

HUPS! Käytin vahingossa vääriä reunoja suurimman osan videosta. Sori siitä.

Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Marvel Studios tuo jälleen uuden MCU-sarjan Disney+ palveluun. Tällä kertaa on vuorossa Moon Knight. Sarjan pääkirjoittaja on Jeremy Slater ja ohjaajia johtaa Mohamed Diab. Pääosissa nähdään mm. Oscar Isaac, Ethan Hawke ja May Calamawy. Kolmannen jakson kirjoittivat Beau DeMayo, Peter Cameron & Sabir Pirzada ja ohjasi Diab.

Kuvakarju myös Instagramissa, Twitterissä ja Tumblrissa nimellä okuvakarju.
Tsekkaa myös Kuvakarjun Kuvakaverit -ryhmä facebookissa.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button