Videot

Kuvakarju-arvostelu: Mothering Sunday (2021)

Brittiläiseltä juhlapyhältä nimensä saanut elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 15.4. Sen ohjasi Eva Husson ja kirjoitti Alice Birch. Elokuvaa tähdittävät Odessa Young, Josh O’Connor, Ṣọpẹ Dìrísù, Glenda Jackson, Olivia Colman ja Colin Firth.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa myös Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button