Videot

Kuvakarju-arvostelu: Tytöt, tytöt, tytöt (2022)

Totta kai naisten naisista naisille tekemään elokuvaan tarvitaan myös Ossi Kuvakarjun mielipidettä. Ohjaaja Alli Haapasalo ja kirjoittajat Ilona Lahti ja Daniela Hakulinen ovat tehneet aivan loistavan elokuva. Sitä tähdittävät Aamu Milonoff, Eleonoora Kauhanen ja Linnea Leino.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Katso myös facebook-ryhmä Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button