Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Innocents (De uskyldige, 2021)

Norjalainen kauhuelokuva supervoimaelementeillä on loistava vastaisku Morbiukselle. Ohjaaja-kirjoittaja Eskil Vogt vetää upeita roolisuorituksia tähdistään. Rooleissa ovat Rakel Leona Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf ja Mina Yasmin Bremseth Asheim.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa on myös Kuvakarjun kuvakaverit -ryhmä.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button