Videot

Kuvakarju-arvostelu: Morbius (2022)

Kaikkien suosikki Marvel-hahmo on viimein saanut oman elokuvansa, kirjoitan sarkastisesti. Sonyn neroleimauksen takaa löytyvät ohjaaja Daniel Espinosa, sekä kirjoittajat Matt Sazama & Burk Sharpless. Elokuvaa tähdittävät Jared Leto, Matt Smith, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Adria Arjona ja Jared Harris. Nähdäämpä siinä myös Michael Keaton. Videolla kerron ajatukseni tästä Spider-Man spin-offista.

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button