Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Twin – paha kaksonen (2022)

Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen ovat kirjoittaneet Mustosen ohjaaman ja Hyvärisen tuottaman uuden kotimaisen kauhuelokuvan. Tällä kertaa mukaan ollaan saatu kansainvälistä voimaa elokuvan tähdistä. Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten ja Tristan Ruggeri esittävät pääosia.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Facebookissa myös ryhmä Kuvakarjun kuvakaverit.

Yhteydentotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button