Videot

Kuvakarju-arvostelu: Monty Pythonin hullu maailma (Monty Python and the Holy Grail, 1975)

Hekohekojen mestariryhmä Monty Python julkaisi vuonna 1975 toisen elokuvansa. Kuningas Arthurin legendojen inspiroiman komedian ohjasivat Terry Gilliam ja Terry Jones. He myös kirjoittivat ja tähdittiivät siinä tovereinaan Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle ja Michael Palin.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Tsekkaa myös facebook-ryhmä Kuvakarjun Kuvakaverit.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button