Videot

Kuvakarju-arvostelu: Maja lapsuuden reunalla (Petite Maman, 2021)

Maja lapsuuden reunalla on ranskalaisohjaaja Céline Sciamman uusi teos. Hänen aikaisempi elokuvansa, Nuoren naisen muotokuva (Portrait de la jeune fille en feu) oli yksi vuoden 2019 parhaita elokuvia. Yhtä ihastuttava on tämäkin pieni teos. Céline Sciamma toimi sekä ohjaajana, että käsikirjoittajana elokuvalle. Sitä tähdittävät Joséphine Sanz, Gabriella Sanz, Stéphane Varupenne, Nina Meurisse ja Margo Abascal.

Kuvakarju myös sosiaalisissa medioissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button