Podcastit

Pohjolan Satoa haastattelu (Tuukka Temonen ja Miska Haakana)

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Pääsin haastattelemaan Tuukka Temosta ja Miska Haakanaa, Temosen uuden elokuvan Pohjolan Satoa tiimoilta.
Haastattelu kuitenkin katosi, koska puhelimen (jolla kuvasin) muisti tuli täyteen. Vaikka minulle sanottiin monen tahon toimesta ettei videota pysty pelastamaan, jos tallennus keskeytyi. No nyt onneksi viikkoa myöhemmin tallennus löytyi, eli ilmeisesti kun puhelimesta vapautui tilaa niin tämän myötä se jotenkin siirtyi pilven kautta toiselle laitteelle ja myös puhelimeen.
Eli loppu hyvin kaikki hyvin ja tässä siis haastattelu video ja audio muodossa. Puhuimme Temosen ja Haakanan kanssa komedia leffoista ja komedian tekemisestä ja esimerkiksi siitä millaisia komedia leffoja Tuukka Temonen fanittaa tai mistä on ammennettu tätä leffaa varten. Ja Tuukka myös valotti hieman millainen on seuraava elokuva, joka häneltä tullaan näkemään ja onko se komediaa vai jotain muuta.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button