Videot

Kuvakarju-arvostelu: Kätketty linnake (Kakushi toride no san akunin, 隠し砦の三悪人, 1958)

Legendaarisen japanilaisen ohjaajan, Akira Kurosawan, samurai-seikkailu joka inspiroi George Lucasia Tähtien sodan teossa. Kirjoituksesta vastasivat Ryūzō Kikushima, Hideo Oguni, Shinobu Hashimoto, sekä Akira Kurosawa itse. Rooleissa taas nähtiin Toshiro Mifune, Misa Ueahara, Minoru Chiaki ja Kamatari Fujiwara.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button