Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Harder They Fall (2021)

Vuonna 2021 muusikko Jeymes Samuel alias The Bullitts toi oman twistinsä western-genreen. Tässä hiphopin ja reggaen tahdittamassta toimintaelokuvassa joukko mustia näyttelijöitä pääsivät kirjoittamaan historiaa uusiksi, esittäessään todellisia ihmisiä fiktiivisessä tarinassa. Samuel ohjasi elokuvan ja hänen kirjoittajaparina toimi Boaz Yakin. Elokuvaa tähdittävät Jonathan Majors, Zazie Beetz, Regina King, Idris Elba, Edi Gathegi, Danielle Deadwyler, R.J. Cyler, Lakeith Stanfield, Deon Cole ja Delroy Lindo.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydeonotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button