Videot

Kuvakarju-arvostelu: Laputa – linna taivaalla (Tenkū no shiro Laputa, 天空の城ラピュタ, 1986)

Studio Ghibli julkaisi ensimmäisen elokuvansa vuonna 1986. Ja vaikka elokuva nousi suureen suosioon kotimaassaan Japanissa, kesti siltä vuosikymmeniä tulla ulos maailmalla. Onneksi nyt saamme nauttia tästä mestariteoksesta kätevästi Netflixin kautta. Elokuvan ohjasi ja kirjoitti animen mestari Hayao Miyazaki.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button