Videot

Kuvakarju-arvostelu: First Cow (2019)

4.3. joihinkin Suomen elokuvateattereista pärähtää hurmaava First Cow. Kyseessä on pari vuotta sitten Yhdysvalloissa vaikuttanut hidas draama, jonka ohjaajan toimi Kelly Reichardt. Hän myös kirjoitti sen toverinaan Jonathan Raymond. Elokuvaa tähdittävät mm. John Magaro, Orion Lee, Toby Jones, Ewen Bremner, Scott Shepherd, Gary Farmer ja Lily Gladstone.

Kuvakarju myös Instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button