Blogit

Matrix Resurrections

HBO-Max oli eilen yllättänyt, tai ei tämä siis mikään yllätys sinällään ollut kun näitä uutuusleffoja on sinne lupailtu puolitoista kuukautta ensi-iltojen jälkeen, mutta olihan se sitten taas kuitenkin pieni iloinen yllätys, että tämäkin leffa sieltä ”ilmaiseksi” löytyi. Matrix jakaa paljon mielipiteitä, ja niminä se on lähinnä kulttitasoa, ei kuitenkaan kaikille. Leffantekijät ovat kuitenkin menneet taas halpaan, ja luulleet, että jokaisesta suositusta leffasta voi tehdä uuden version ja se automaattisesti myy. No eipä ole Matrix ilmeisesti ihan odotuksiin nähden myynyt, ja syitä on löytynyt koronasta ja vaikka mistä. Fakta kuitenkin on, että kyllä niitä menestyneitäkin leffa on korona-aikana tullut, ja lopulta se leffan laatu sitten kuitenkin on se joka myy.

Matrix on itselle ollut yksi niitä paljon ajatuksia jakavia leffoja aina. Toisaalta toki itsellenikin tuttu leffanimi, mutta onko leffasaaga sittenkään niin kovin tuttu. Olen varma, että ensimmäisen olen joskus nuoruudessa nähnyt, mutta olenko nähnyt kaikki kolme, siitä en ole lainkaan varma. Osittain sen vuoksi, että ensimmäinen löytyy myös UHD hyllystä, mutta kaksi muuta sinne ei ole ainakaan vielä löytänyt. Tosin, nythän ne löytyy myös tuolta HBO palvelusta, niin ehkäpä ne pitäisi katsoa sieltä, tai oikeastaan olisi pitänyt katsoa ennen tätä uusinta.

Tämä siis ennen kaikkea siksi, että eihän minulla tästä uusimmasta ollut oikein mitään hajua. Juoni ei oikein avautunut lainkaan, ja vaikka leffaa oli ihan kiva katsoa, niin eipä tästä nyt oikein hirveästi käteen jäänyt. Tämä ennen kaikkea siksi, että leffa toki oli erittäin laadukasta ja äänet pääosin todella hyvät, niin eipä se leffa sitten itsessään kuitenkaan mikään älytön hitti ollut, ja ymmärrän hyvin miksi ei ole ollut muillekaan. Toinen ja kolmas osa siis pitää kuitenkin nyt ehkä katsoa, ja kuka tietää, ehkäpä tämäkin vielä sen jälkeen uudelleen.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button