Videot

Kuvakarju-arvostelu: Surunkesyttäjät (2022)

Surunkesyttäjät on vaikuttava dokumentti tärkeästi aiheesta; surusta – ja sen käsittelystä. Elokuvan on ohjannut Mina Laamo ja se on kuvattu filmille. Videon aikana lukuisat tavalliset ihmiset jakavat tarinansa jotka johtivat heidät surun partaalle.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button