Videot

Kuvakarju-arvostelu: Pahanhautoja (2022)

Jostain syystä tänään oli heikon kuvanlaadun päivä. Onneksi elokuva itsessään oli LOISTAVA. Pahanhautoja on Hanna Bergholmin ensimmäinen ohjaus, jonka käsikirjoitti Ilja Rautsi. Kotimaisen kauhuelokuvan pääosissa nähdään Siiri Solalinna, Sophia Heikkilä, Jani Volanen ja Reino Nordin.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button