Videot

Miun mietteet leffasta Kimi (2022)

Moikka!

Tässä omat mietteet tuoreesta Steven Soderberghin leffasta Kimi. Leffa on katseltavissa HBO Maxissa. Jännittävä teknotrilleri nykyajan eristäytymisen ja ihmispelon sekä julkisten paikkojen pelon keskellä, yksinkertaisen toimivalla toteutuksella.

#Kimi2022 #Mietteet #HBOMax

|Tällä gearilla teen videot:
| Logitech Brio Stream edition 4K webkamera / OnePlus Nord 2
| Rode NT-USB Mini / BY-M1 V1 BOYA Lavalier mikrofoni
| SLOBS
| Elgato Stream Deck Mini, Elgato Key Light Air, Elgato Green Screen
| Editoitu Adobe Premiere Elements 2020
| Kuvamuokkaus Adobe Premiere Elements 2020/Paint

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button