Videot

Kuvakarju-arvostelu: Scream (2022)

Ghostface-tappaja on jälleen palannut Woodsboron kaupunkiin. Aiempien Scream-elokuvien ohjaaja Wes Cravenin kuoltua on Paramount Pictures päättänyt jatkaa jo klassiseksi kasvaneen kauhusarjan tarinaa. Tällä kertaa ohjaajiksi palkattiin Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett, jotka aiemmin ihastuttivat Ready or Not -elokuvallaan. Kirjoituksesta vastasivat taasen James Vanderbilt ja Guy Busick. Neve Cambell, Courteney Cox ja David Arquette palaavat rooleihinsa ja uusina hahmoina nähdään mm. Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mason Gooding, Dylan Minette, Mikey Madison, Jack Quaid ja Jasmin Savoy Brown.

Kuvakarju löytyy myös twitteristä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju.
Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button