Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 35 | The Book of Boba Fett Jaksot 3-4

Hommat etenevät hiljalleen, mutta ainakin Boba saa perusteellisen pohjustuksen tarinalleen. Vaikkei mitään kauhean merkittävää ole tarjolla, maailmanrakennus vie mennessään.

Juonitiivistelmien lähteet

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Book_of_Boba_Fett&oldid=20243305

The Book of Boba Fettin saatavuus vuokra- ja striimipalveluissa

Disney+: www.disneyplus.com/fi-fi/series/th…tt/57TL7zLNu2wf

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button