Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Host (괴물, Gwoemul, 2006)

Vielä oli yksi Bong Joon-ho -leffa jota en ollut nähnyt, eli vuoden 2006 The Host. Kiitos HBO Max -palvelun pääsin senkin vihdoin katsomaan. Korealaisen elokuvan kirjoitti ohjaaja Bongin kanssa Baek Chul-hyun. Sitä tähdittävät mm. Song Kang-ho, Byun Hee-bong, Park Hae-il, Bae Doona ja Go Ah-sung.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button