Blogit

Godzilla vs Kong – UHD 4K

Yksi juuri ostetuista UHD levyistä oli Godzilla vs Kong, leffa, jonka olen kyllä juuri hetki sitten katsonut, mutta silloin tuo leffa tuli katsottua uudesta HBO-Max palvelusta. Aika harvoin kun näitä leffoja uudelleen katsoo käyn ennen uutta kirjoitusta lukemassa vanhan, mutta tällä kerralla se tuntui erityisen hyvältä idealta. Godzilla vs Kong on leffa, joka toisaalta kiinnostaa todella paljon, mutta vielä selkeämmin kuin monessa muussa leffassa, tätä katsotaan lähinnä vain äänen vuoksi. Lähtökohtaisesti leffan äänet ovat loistavaa ilotulitusta, jossa korvat ovat välillä jopa hieman liiankin kovilla.

Mutta mitä siellä vanhassa tekstissä sitten lukikaan. No siellähän luki, että leffan äänet olivat erittäin hyvät, mutta dynamiikkaa puuttui, ääniä piti vääntää todella paljon kovemmalle kuin normaalisti ja jotain siitä vaan puuttui. No, nyt kun tuo leffa on sitten katsottu sellaisilla äänillä kun se on tarkoitettu, niin kyllähän se vaan on taas todettava, että tänään äänet olivat aivan toisesta maailmasta, subbarit tekivät töitä enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin ja kyllä, SVS:ssät suljettuina kuulostivat todella todella hyvältä. Leffa itsestään on aivan alusta loppuun täyttä demomateriaalia ja vaikka korvat on kovilla, niin kyllähän tätä nyt vaan ilolla hymy korvissa asti kuuntelee vaikka kuinka pitkään. Jos haluat oikeasti tietää mikä on striimiin ja UHD levyn ero, katso Godzilla vs Kong ensin HBO-Maxilta ja sen jälkeen levyltä. Ero on aika valtava.

Muuten leffa ei sitten tälläkään kertaa ihan hirveästi antanut, kivoja taisteluita ilman sen suurempaa merkitystä. Kiva leffa katsoa, etenkin äänien osalta, mutta kyllähän tämä myös kuvan perusteella on aivan referenssi materiaalia, ja jos top-listalle ei ole kuvan puolesta ollut tunkua, niin tämän voi sinne ehdottomasti laittaa. Paljon hienoja tehosteita ja digitalisoituja maisemia. Loppuu vielä pikainen toteamus, laitoin tänään yhden SVS PB16 ultran myyntiin. Jos joku sen ostaa pois, alkaa sen jälkeen seuraava DIY projekti ja pari Martya täyttää huoneen seuraavaksi. Sitä siis odotellessa, ja kyllä, ei pienintäkään kiirettä, SVS:ssä täyttävät huoneen aivan jokaisen vaatimuksen tällä hetkellä ilman pienintäkään kyseenalaistusta.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button