Podcastit

Jakso 46 – Tekemättömät elokuvat -spesiaali (Kauden päätös!)

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Niin se vaan on, että vuosi lähenee loppuaan ja tämän myötä myös Leffatutkan 3. tuotantokausi päättyy. Viimeisen jakson aiheena ovat tekemättömät elokuvat! Saku ja Juuso valitsivat molemmat kolme elokuvaa, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet telakalle / niitä ei vain ole VIELÄ tehty. Näistä jos jostain pitäisi saada täytettä valkokankaille!

Haluamme kiittää teitä kaikkia tästä huikeasta (mutta myös haastavasta) vuodesta. On ollut ilo tehdä tätä podcastia teidän kanssa ja on huikeaa huomata, että meitä leffafaneja on näinkin paljon! Toivottavasti olemme voineet tuoda arkeesi edes hippusen verran iloa tällä elämänmakuisella sillisalaatilla, jota Leffatutkaksi kutsutaan. Paljon rakkautta, onnea, turvaa, rauhaa, intoa, lepoa, tarmoa ja kaikkea muuta kaikille teille tulevaan vuoteen.

!! LEFFATUTKA PALAA KEVÄÄLLÄ 2022 !!

Ja vaikka ollaan pienellä tauolla, muistakaa silti:

Heittää meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button