Videot

Kuvakarju-arvostelu: Hawkeye jakso 1×06 (Sisältää SPOILEREITA)

Marvel Studios toi talveksi taas uuden Disney+ -sarjan MCU -faneille. Hawkeye sarjan viidennen jakson ohjasivat Rhys Thomas ja kirjoituksesta vastasi Jonathan Igla ja Elisa Climent. Sarjaa tähdittävät mm. Jeremy Renner (Clint Barton), Hailee Steinfeld (Kate Bishop), Florence Pugh (Yelena Belova), Tony Dalton, Fra Fee, Alaqua Cox (Maya Lopez / Echo) ja Vera Farmiga, sekä Vincent D’Onoforio (Wilson Fisk / Kingpin)

Kuvakarju löytyy myös twitteristä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button